Referenciáink - nyomtatott papírtáskák

A papírtáska online az elmúlt években számos vállakozás, vendéglátóipari cég, kereskedő cég számára gyártott egyedi, nyomtatott papírtáskákat, amelyek partnereink megelégedésére a csomagolás igény mellett hatékonyan szolgálták megrendelőink marketing, imázs érdekeit.
Az alábbiakban néhány papírtáska referenciánkat lehet megtekinteni az elmúlt évek munkáiból.
 

Sodrottfüles logózott papírtáska az üzleti szolgáltatásban

A Marketing Empire - már a nevük is sugallja - marketing szolgáltatások területén tevékenykedő vállalkozás, akik első sorban ajánlataik, kisebb méretű termékeik számára készítettek nyomtatott papírtáskákat.
"Papírtáskákat saját részre és ügyfeleink részére is a Papírtáska Online-nal készíttetünk, mert számunkra fontos, hogy egy megbízható üzleti partnerrel dolgozhatunk. Gyorsak, rugalmasak, áraik kedvezőek, a termékek pedig kiváló minőségűek. Szakmai szemmel nézve pedig kiemelném, hogy a papírtáska remek reklámfelület, mindamellett, hogy rendkívül költséghatékony." - mondta Szabó Péter ügyvezető


Szalagfüles logózott papírtáska biobolt számára

Egy bio, természetközeli kereskedelmi vállakozás számára a legkézenfekvőbb csomagolási megoldás a papírtáska, amely az egyik legkörnyezetbarátabb megoldás a csomagolások között. A táska alapanayaga általában újrahasznosított és a papír abszolút nem káros a környezetre.
A Belvárosi Biobolt több mérteben és két színben - fehér és barna - alkalmaz papírtáskákat és a bioboltok közönsége kedveli a bolt filozófiájához és a vevők elvárásaihoz közelálló megoldást.


Zsinórfüles nyomtatott papírtáska cipőbolt számára

A tökéletes vásárlói élmény hosszú távú befektetés, vallja cipőkereskedelemmel foglalkozó partnerünk. Az elégedett vevő visszatér. De az elégedettséghez minden részletnek a csomagolásnak is passzolnia kell: rendben kell lenni a csomagolás minőségének, elég tartósnak kell lennie a termék hazaszállításához és megjelenésében is támogatnia kell a márkát, kereskedőt, de még a vásárlót is. A nyomtatott papírtáska az egyik legrugalmasabb megoldás ezen a területen.


Zsinórfüles nyomtatott papírtáska szolgáltató-ipar számára

A megrendelt és legyártott termékek kiszállítása, átadása minden esetben megkövetel valamiféle csomagolást és ma már az üzleti szolgáltatásban is sokkal magasabbak az elvárások. A kész termék nem adható át ebben a szolgáltatói szektorban sem igényes csomagolás nélkül. Természetesen több megoldás is szóba jöhet, de bizonyos mennyiségekhez a legjobb megoldás az igényesen kialakított, nyomtatott felületű papírtáska.


Szalagfüles nyomtatott reklámtáska üzlet számára

Az általános kiskereskedelmeben bevett szokás, hogy a megvásárolt termékekhez az üzlet vagy ingyen, vagy díjazás ellenében valamilyen táska megoldást kínál vevőinek. A feliratozott papírtáska ideális a feladatra, megfelelő teherbírással bír, forgalomképes - a vevők hajlandóak érte akár fizetni is - , több méretben gyártható és a felülete egyszerűen ellátható reklámmal, információkkal.
A vevő által aktívan használt táskák reklámpotenciálja pedig komoly marketing hatással bír, mint ahogy azt az AKCIÓ ZÓNA vezetői is megerősítik.


Sodrottfüles logózott papírtáska ipari cég számára

Az Unicentrál építőipari cég esetében egy univerzális, a cég mindennapi életében könnyen alkalmazható csomagolás megoldás volt a cél, amelyet nemcsak a kiemelt vevőik esetében tudnak alkalmazni, de a különböző vásárokon, kiállításokon is be tudnak vetni összeállítva a látogatót leginkább érdeklő anyagokat, prospektusokat.
Az Unicentral a nyomtatott zsinórfüles papírtáska megoldás mellett döntött, amely hivalkodásmentes, hatékony, strapabíró és gazdaságos, kedvező ár/érték arányú megoldás.


Zsinórfüles logózott papírtáska nyomdai szolgáltató számára

A Wasco Trade Digitális és Ofset nyomda is papírtáska csomagolás mellett döntött bizonyos termékek, reklámanyagok, ajánlatok ízléses és egyszerű csomagolása. A kisebb terjedelmű megrendelések, például névjegykártyák, levélpapírok átadása, kiszállítása mindig is megkövetelt valamilyen csomagolást, de nem volt tökéletes megoldásuk. A logozótt papírtáska könnyen kezelhető, praktikus és a nyomdai szolgáltatáshoz magától értetődően illő csomagolás.
És milyen jól jön még ajánlatcsomag átadására, céges ünnepségekhez, céges reprezentációk esetén. Könnyedén belefér egy üveg bor mellé egy naptár, asztali irattömb, vagy a részletes ajánlatot tartalmazó dosszié.


© 2015. Papírtáska Online · Papírtáska készítés · Minden jog fenntartva!