Italtáska, ajándéktáska

Italtáskák, ajándéktáskák

Az italtáskákról, nyomtatott ajándéktáskákról

A papír alapanyagú italtáskák, vagy italostáskák alapvetően egy darab palackozott ital, bor, pezsgő, égetett szesz csomagolására alkalmas megoldások, amelyek léteznek kész, nyomtatással már rendelkező kivitelben, de lehetőség van egyedileg nyomtatott italtáska megrendelésére is.

Az italtáska, vagy ajándéktáska felépítését tekintve a táskatestből és táskafülből áll, amelyek általában azonos színű papír alapanyagból, vagy zsinórból készülnek, de léteznek italostáskák eltérő színű füllel is.

Az italtáska elvileg bármilyen papírból gyártható, de a táskák alapanyaga általában nátron-barna vagy fehér nátronpapír, műnyomó papír, vagy kraft papír alapanyag. Az italtáska táskatest esetén a gyártók a tartósabb alapanyagot részesítik előnyben egy hosszú élettartamú, de picit magasabb árfekvésű papírtáskát megcélozva. Az italtáskáknál használt papírok felületsúlya 80 g/m² -től a vastagabb 170 g/m²-ig bármilyen anyagvastagságot megenged.
A zsinórfüles italtasak gyártásának egyes részei általában manuálisan történnek, amiből kifolyólag, valamint az exkluzív kivitelnek és kiváló minőségnek köszönhetően ezen minőségű táska magasabb árfekvésű, mint az ismertebb papírfüles táskák.

Az italtáskák másik fontos “alkatrésze” a táska füle. A fül - sodrottfüles italtáska esetén - egy belső speciális papírmaggal rendelkezik, amely köré automatizál gépi eljárással további papírrétegeket sodornak. A fül könnyen színezhető, a megrendelés függvényében akár a táskatesttől eltérő színű táskafüllel is gyártható a papírtáska.
Zsinórfüles italtáska esetén a fül általában 0,6 mm átmérőjü pamutzsinór, de lehet akár szatén is. a zsinór hossza 2x45 cm.

Árfekvés: kedvező   Tartósság: tartós   Teherbírás: teherbíró

Italtáska, ajándéktáska - táskafül Italtáska, ajándéktáska - strapabíró talp Italtáska, ajándéktáska - méretválaszték Italtáska, ajándéktáska - nyomtatás
Több táskafül lehetőség Ragasztott, erős talp Megfelelő méretválaszték Egyszerű nyomtathatóság

Italtáska, italostáska nyomtatása, feliratozása, logózása

Italtáska, ajándéktáska nyomtatás

Az italtáskák a nyers alapszíneken kivűl természetesen más színekben is rendelhetőek és feliratozhatóak, logóval, grafikai elemekkel elláthatóak.
Nagyobb mennyiségi igény(500 db-tól) esetén lehetőség van ofset nyomtatással a teljes felület nyomtatására, beleértve az oldalredőket, a talpat és az oldalszéleket. Az ofset nyomtatás 4 színben történik és akár fénykép minőségben is lehetséges, kifutó grafika sem akadály ennél az eljárásnál. Egyedi kérésre a felület fóliázható is matt/fényes fóliával, vagy lakkozható.

Kisebb mennyiségek 100 - 1000 db rendelése esetén lehetőség van csupán a táskák két oldalát a front és hátfelület színezni, vagy grafikai elemekkel, logóval, felirattal ellátni. Ebben az esetben a nyomat szitázással, vagy matricázással kerülhet fel a táska kiválasztott oldalaira. Mindkét eljárás esetén nagyon kedvező költségekkel lehet a kívánt reklámtáskát nyomtatni.

Papír italtáskák ajánlatkérés

Kérjük az alábbi ajánlatkérő űrlap segítségével adja meg kontakt adatait, illetve a megrendelni kívánt papírtáskák adatait, mint például méret, szín, felíratozás, példányszám.
Az ajánlatkérés beérkeztét követően kollégáink haladéktalanul küldik a kért részletes információkat.

© 2015. Papírtáska Online · Papírtáska készítés · Minden jog fenntartva!