Zsinórfüles papírtáska

zsinórfüles papírtáskák

A zsinórfüles papírtáskákról

A zsinórfüles papírtáska a reklám és csomagoláscélú papírtáskák választékának talán a legexkluzívabb, a legelegánsabb képviselője, a zsinórfül kényelmes, biztos fogást biztosít bármilyen időjárási körülmények között.  A sodrottfüles papírtáska feliratozva, vagy feliratozás nélkül, fehér alapszínben, vagy színezett papírral elegáns és tartós megoldás a különböző kereskedelmi vállakozások csomagolási, szállítási feladataihoz.

A zsinórfüles papírtáska felépítését tekintve a táskatestből és táskafülből áll, amelyek általában azonos színű zsinór alapanyagból készülnek, de rendelhetőek a zsinórfüles papírtáskák eltérő színű füllel is.

A zsinórfüles papírtáskák általában a sodrott- és szalagfüles papírtáskáktól eltérő technológiával készülnek, a zsinórfüles papírtáska előállítási folyamatának egyes részei nem gépesítettek, ezért összehasonlítva a papírfüles papírtáskák áraival, ez a táskatípus a költségesebb ugyan, de az exkluzívabb is egyben.

A zsinórfüles papírtáska többféle papírból gyártható, de a táskák alapanyaga általában műnyomó papír, karton, kreatív papír vagy hullámbordázott papír. A papírtáska-online jelenleg fehér kraft-kreatív papír alapú zsinórfüles táskákat kínál. A papír alapanyaga: 170 g/m² fehér Eurosilk elasto kraft papír, amely a fóliázott műnyomó papírhoz képest mattabb hatású. A papírtáska felső visszahajtásához és a talp megerősítéséhez 600 g/m² kartonpapír kerül felhasználásra ezzel is növelve a táska teherbírását.

A táska tartósságának, szakító szilárdságának és a nyomat megőrzése érdekében a legtöbb esetben szükséges a felületi fényes vagy matt fóliázás.

A zsinórfüles táska füle a legerősebb megoldás ezen a területen, lévén a zsínórfül alapanyaga egy speciális zsinór(és nem papír), általában pamutzsinór, de lehet akár szatén is. A pamutzsinór átmérője 0,6 mm, a zsinórfül standard hossza 2 x 45 cm, de a fül méretei egyedileg is kialakíthatóak. A fül színe természetesen választható. Lehetséges a táska alapszinével, vagy a felirat, a nyomat domináns színeivel harmonizáló füllel kérni a táskát, de attól eltérő színnel is ízlés és megrendelői igény szerint.

Árfekvés: közepes   Tartósság: tartós   Teherbírás: jó teherbíró

Zsinórfüles papírtáska - táskafül Zsinórfüles papírtáska - erős talp Zsinórfüles papírtáska - méretválaszték Zsinórfüles papírtáska - nyomtatás
Erős, pamutzsinór táskafül Kartonlappal erősített talp Széles méretválaszték Egyszerű nyomtathatóság

Zsinórfüles papírtáska nyomtatása, feliratozása, logózása

Zsinórfüles papírtáska nyomtatás

A zsinórfüles papírtáskák a nyers alapszíneken kivűl természetesen más színekben is rendelhetőek és feliratozhatóak, logóval, grafikai elemekkel elláthatóak.
Nagyobb (több ezer darabos) mennyiségi igény esetén a grafika felvitele gépi eljárással történik (flexo print, 1-6 színnel, vagy ofset nyomtatás), mert így gazdaságos a gyártás, továbbá lehetőség van a teljes felület megnyomtatására, beleértve az oldalredőket, a talpat és az oldalszéleket.

Kisebb mennyiségek 500 - 3000 db rendelése esetén lehetőség van csupán a táskák két oldalát a front és hátfelületet szinezni, vagy grafikai elemekkel, logóval, felirattal ellátni. Ebben az esetben a nyomat szitázással, vagy matricázással kerülhet fel a táska kiválasztott oldalaira. Mindkét eljárás esetén nagyon kedvező költségekkel lehet a kívánt reklámtáskát nyomtatni.

Június végéig 500 db megrendelés felett 10 % kedvezményt adunk árainkból!

Zsinórfüles papírtáska ajánlatkérés

Kérjük az alábbi ajánlatkérő űrlap segítségével adja meg kontakt adatait, illetve a megrendelni kívánt papírtáskák adatait, mint például méret, szín, felíratozás, példányszám.
Az ajánlatkérés beérkeztét követően kollégáink haladéktalanul küldik a kért részletes információkat.

© 2015. Papírtáska Online · Papírtáska készítés · Minden jog fenntartva!