Papírtáska választék

szalagfüles papírtáskákSzalagfüles papirtáska

A szalagfüles papírtáskák a legelterjedtebb megoldások a környezetbarát táska csomagolásokat illetően: egyszerű, de mégis strapabíró felépítés, széles mérettartomány, könnyű nyomtathatóság és nagyon kedvező költségek jellemzik ezen terméket. A szalagfüles táskáink a 18 x 22 x 8 cm mérettől egészen a 45 x 48 x 17 cm-es nagyobb csomagok tárolására is képes papírtáskákig többféle méretben és papírból, illetve a fehéren kívül még további 4 alapszínben érhetőek el.
A szalagfüles papírtáskák többféle eljárással is, akár mind a 4 felületükön magas minőségben nyomtathatóak.

» szalagfüles papírtáska választék


sodrottfüles papírtáskák

Sodrottfüles papírtáska

A sodrottfüles papírtáskák általában nagyobb teherbírású, erősebb felépítésű reklámtáska megoldások, ahol a táska füle egy belső speciális papírmaggal rendelkezik, amely köré automatizál gépi eljárással további papírrétegeket sodornak. A táskafül színe általában megegyezik a táskatetével, de léteznek eltérő színű megoldások is. Sodrottfüles táskáink a 14 x 21 x 8 cm mérettől egészen a 45 x 48 x 17 cm-es, nagyobb csomagok tárolására is képes papírtáskákig többféle méretben érhetőek el, alapesetben fehér és barna színekben.
A sodrottfüles papírtáskák többféle eljárással is, akár mind a 4 felületükön magas minőségben nyomtathatóak.

» sodrottfüles papírtáska választék


Zsinórfüles papírtáska

zsinórfüles papirtáskák

A zsinórfüles papírtáskák a papír reklámtáskák legexkluzívabb, a legelegánsabb képviselői: erős, homogén papírtest, gyakran fóliázott felület, megerősített talp, kényelmes és biztos fogást biztosító zsinórfül. A zsinórfül alapanyaga egy speciális zsinór(és nem papír), általában pamutzsinór, de lehet akár szatén is.
Zsinórfüles papírtáskáink a 14 x 18 x 6 cm mérettől egészen a 55 x 45 x 15 cm-es, nagyobb papírtáskákig többféle méretben érhetőek el, alapesetben fehér színekben.
A zsinórfüles papírtáskák többféle eljárással is, akár mind a 4 felületükön magas minőségben nyomtathatóak.

» zsinórfüles papírtáska választék


Italtáskák, ajándéktáskák

italtáska

A papír alapanyagú italtáskák, vagy italostáskák alapvetően egy darab palackozott ital, bor, pezsgő, égetett szesz csomagolására alkalmas megoldások, amelyek léteznek kész, nyomtatással már rendelkező kivitelben, de lehetőség van egyedileg nyomtatott italtáska megrendelésére is.
Az erős papíralapanyagnak és a strapabíró zsínór, vagy sodrottfüles megoldásnak köszönhetően a táska biztonsággal tudja mind a könnyebb boros és a nehezebb pezsgősüvegeket tárolni.
Az italtáskák méretválasztéka jellemzően szűkebb mint a papírtáskáké, a kisebb 10x37x7 cm mérettől a nagyobb 14x39x9 cm méretig léteznek járatos megoldások e területen.

» italtáska választék


Papírtáska megrendelésben gondolkodik?

Esetleg nyomtatott papírtáskákra van szüksége?
Kérjen személyreszabott pontos árajánlatot cégünktől!

Tovább az ajánlatkérésre »

© 2015. Papírtáska Online · Papírtáska készítés · Minden jog fenntartva!