Papírtáska grafikai tervezés, nyomdai előkészítés

Amennyiben nyomdai eljárással feliratozott, logózott, színesett papírtáskára van szüksége úgy a megfelelő papírtáska alapanyag kiválasztása mellett nagyon fontos a táskára kerülő grafika, logó, szöveg, reklámüzenet szakszerű megtervezése és pontos nyomdai előkészítése. A hatékony és az adott feledatra kitalált marketing üzenet a papírtáska marketing egyik legfontosabb eleme, de nagyon fontos a megfelelő nyomdai minőség elérése szempontjából a preciz előkészítési is.

Megtervezzük papírtáskáját, vagy a komplett táskapalettát, amit használni szeretne!

Amennyiben nem rendelkezik grafikussal, vagy megfelelő szakértővel a nyomdai előkészítés területén, úgy szívesen segítünk, levesszük ezt a gondot a válláról. Profi grafikusaink a feladat megbeszélése és tisztázása után hamarosan előállnak az első vázlatokkal, majd a vázlatok elfogadását követően elkészül a végleges grafika.

Hosszú évek tapasztalataival a hátunk mögött, gyorsan, hatékonyan dolgozunk, ismerjük a táskáink tulajdonságait, a nyomdai lehetőségeket.

A hatékony tervezés alapja, hogy minél több információ álljon rendelkezésünkre: vázlatok, céglogó, az üzenet, hasonló megoldások, a marketing üzenet célcsoportjai, a táska alklamazási területe. A hatékonyságot nagyban növeli egy személyes, vagy skype, esetleg telefonos egyeztetés.

Kérje alánlatunkat!

Ön küldi el nekünk a digitális nyomdai anyagot a gyártandó táskához?

Amennyiben a papírtáskára kerülő grafika már előkészítetten érkezik hozzánk, úgy kérjük a megcélzott grafika nagyságrát alapul véve minimum 250 dpi felbontásban, vagy vektorosan a grafikai file-okat számunkra megküldeni.

Általunk fogadott képfile formátumok: png, jpg, psd, tif, pdf, míg vektoros rajzfileok esetében .ai, .cdr, .fh11 formátumokat tudják az előkészítést végző kollégáink problémamentesen feldolgozni.

További kérdések esetén kérjük keresse ügyfélszolgáltunkat!

 

© 2015. Papírtáska Online · Papírtáska készítés · Minden jog fenntartva!