Szalagfüles papírtáska

szalagfüles papírtáskák

A szalagfüles papírtáskákról

A papírtáskák családjának talán a legegyszerűbb és legkedvezőbb árfekvésű tagjai a szalagfüles papírtáskák, amelyek fenti tuljadonságaiknak köszönhetően is a legkedveltebbek a vásárlók és a kereskedelmi egységeket üzemeltető papírtáska kibocsátók körében. A szalagfüles papírtáskák a forgalomban lévő papírtáskák között a legelterjedtebbek ma Magyarországon.

A szalagfüles papírtáska felépítését tekintve a táskatestből és táskafülből áll, amelyek általában azonos színű papír alapanyagból készülnek, de léteznek szalagfüles papírtáskák eltérő színű füllel is.

A szalagfüles papírtáska elvileg bármilyen papírból gyártható, de a táskák alapanyaga általában nátron-barna vagy fehér nátronpapír. A szalagfüles papírtáska táskatest esetén a gyártók a könnyebb, de tartós alapanyagot részesítik előnyben egy hosszú élettartamú, de alacsony árfekvésű papírtáskát megcélozva. A szalagfüles táskáknál használt papírok felületsúlya 70 g/m² -től a vastagabb 110 g/m²-ig bármilyen anyagvastagságot megenged.

A szalagfüles papírtáska másik fontos “alkatrésze” a táska füle, amely általában a papírtáska nátron papír alapanyagával megegyező anyagból készül úgy, hogy speciális hajtogatással több réteget képeznek így sokszorozva meg a papír erejét. Az általában 6 rétegű táskafül elegendő a hétköznapi használatnál fellépő terhelések esetében.

Árfekvés: kedvező   Tartósság: közepesen tartós   Teherbírás: közepesen teherbíró

Szalagfüles papírtáska - táskafül szalagfüles papírtáska - erős talp szalagfüles papírtáska - méretválaszték szalagfüles papírtáska - nyomtatás
Erős, többrétegű táskafül Ragasztott, erős talp Széles méretválaszték Egyszerű nyomtathatóság

Szalagfüles papírtáska nyomtatása, feliratozása, logózása

szalagfüles papírtáska nyomtatás

A szalagfüles papírtáskák a nyers alapszíneken kivűl természetesen más színekben is rendelhetőek és feliratozhatóak, logóval, grafikai elemekkel elláthatóak.
Nagyobb (több ezer darabos) mennyiségi igény esetén a grafika felvitele gépi eljárással történik (flexo print, 1-6 színnel), mert így gazdaságos a gyártás, továbbá lehetőség van a teljes felület megnyomtatására, beleértve az oldalredőket, a talpat és az oldalszéleket.

Kisebb mennyiségek 500 - 3000 db rendelése esetén lehetőség van csupán a táskák két oldalát a front és hátfelületet színezni, vagy grafikai elemekkel, logóval, felirattal ellátni. Ebben az esetben a nyomat szitázással, vagy matricázással kerülhet fel a táska kiválasztott oldalaira. Mindkét eljárás esetén nagyon kedvező költségekkel lehet a kívánt reklámtáskát nyomtatni.

 

Szalagfüles papírtáska ajánlatkérés

Kérjük az alábbi ajánlatkérő űrlap segítségével adja meg kontakt adatait, illetve a megrendelni kívánt papírtáskák adatait, mint például méret, szín, felíratozás, példányszám.
Az ajánlatkérés beérkeztét követően kollégáink haladéktalanul küldik a kért részletes információkat.

© 2015. Papírtáska Online · Papírtáska készítés · Minden jog fenntartva!