Sodrottfüles papírtáska

sodrottfüles papírtáskák

A sodrottfüles papírtáskákról

A sodrottfüles papírtáska a reklám és csomagoláscélú papírtáskák választékának egy picit összetettebb, általában erősebb, nagyobb teherbírású, divatos, a sodrottfülnek köszönhetően kényelmes fogást biztosító tagja. A sodrottfüles papírtáska feliratozva, vagy feliratozás nélkül, fehér alapszínben, vagy színezett papírral célszerű és elegáns megoldás a különböző kereskedelmi vállakozások csomagolási, szállítási feladataihoz.

A sodrottfüles papírtáska felépítését tekintve a táskatestből és táskafülből áll, amelyek általában azonos színű papír alapanyagból készülnek, de léteznek a sodrottfüles papírtáskák eltérő színű füllel is.

A sodrottfüles papírtáska elvileg bármilyen papírból gyártható, de a táskák alapanyaga általában nátron-barna vagy fehér nátronpapír. A sodrottfüles papírtáska táskatest esetén a gyártók az erősebb fül megoldáshoz jobban passzoló vastagabb, erősebb, nagyobb teherbírású nagyobb felületsúlyú papírt részesítík előnyben. A szalagfüles táskáknál használt papírok felületsülya 90 g/m² -től a vastagabb 110 g/m²-ig bármilyen anyagvastagságot megenged. A sodrottfüles táska a vastagabb anyaghasználatból következően jobban bírja az igénybevételt, az időjárási szélsőségeknek is jobban ellenáll.

A sodrottfüles papírtáska esetén a táska füle felépítésének köszönhetően nagyon erős. A fül egy belső speciális papírmaggal rendelkezik, amely köré automatizált gépi eljárással további papírrétegeket sodornak. A fül könnyen színezhető, a megrendelés függvényében akár a táskatesttől eltérő színű táskafüllel is gyártható a papírtáska.

Árfekvés: kedvező   Tartósság: tartós   Teherbírás: jó teherbíró

Sodrottfüles papírtáska - táskafül Sodrottfüles papírtáska - erős talp Sodrottfüles papírtáska - méret választék Sodrottfüles papírtáska - nyomtatás
Erős, többrétegű táskafül Ragasztott, erős talp Széles méretválaszték Egyszerű nyomtathatóság

Sodrottfüles papírtáska nyomtatása, feliratozása, logózása

Sodrottfüles papírtáska nyomtatás

A sodrottfüles papírtáskák a nyers alapszíneken kivűl természetesen más színekben is rendelhetőek és felírtozhatóak, logóval, grafikai elemekkel elláthatóak.
Nagyobb (több ezer darabos) mennyiségi igény esetén a grafika felvitele gépi eljárással történik (flexo print, 1-6 színnel), mert így gazdaságos a gyártás, továbbá lehetőség van a teljes felület megnyomtatására, beleértve az oldalredőket, a talpat és az oldalszéleket.

Kisebb mennyiségek 500 - 3000 db rendelése esetén lehetőség van csupán a táskák két oldalát a front és hátfelület színezni, vagy grafikai elemekkel, logóval, felirattal ellátni. Ebben az esetben a nyomat szitázással, vagy matricázással kerülhet fel a táska kiválasztott oldalaira. Mindkét eljárás esetén nagyon kedvező költségekkel lehet a kívánt reklámtáskát nyomtatni.

 

Sodrottfüles papírtáska ajánlatkérés

Kérjük az alábbi ajánlatkérő űrlap segítségével adja meg kontakt adatait, illetve a megrendelni kívánt papírtáskák adatait, mint például méret, szín, felíratozás, példányszám.
Az ajánlatkérés beérkeztét követően kollégáink haladéktalanul küldik a kért részletes információkat.

© 2015. Papírtáska Online · Papírtáska készítés · Minden jog fenntartva!