Papírtáska marketing

Egy vállalkozás és főképp a kereskedelemi vállalkozások számára létkérdés a hatékony marketing, a marketing lehetőségek minél szélesebb körű és költséghatékony kihasználása. Egy ilyen nagyon hatékony eszköz a reklámtáska, a papírtáska marketing.

 

papírtáska reklámA kereskedelemben a megvásárolt termékeket általában becsomagolva veszi át a vevő, a vásárló. A csomagolás mellett számos praktikus érv szól: védjük a terméket és a “füles csomagolással” pedig egyszerűsítjük a termék szállítását. A dobozolt termékek kézben szállítása - legyen szó csak a bolttól az autóbuszig, vagy a parkolóházig - nagyon körülményes lehet segít a régi találmány a táska. De miért kellene a vevőnek a táskát is biztosítania, ha azt az eladó is adhatja és épp olyat, amit ő szeretne.

A kereskedelemben a műanyag reklámtáskák egyeduralmát csak nemrég törték meg a papírtáskák, ma már a műanyag táskák nem számítanak minőségi csomagolásnak egy magára valamit is adó bolt ma már papírtáskát használ. A papírtáska trendi, exkluzív csomagolássá vált az utóbbi években. Néhány éve ugyan még a papírtáskák drága megoldásnak számítottak, ám a növekvő keresletnek is köszönhetően a papírtáskák ára mára mindenki számára elérhető közelségbe került.

Papírtáska mint marketingeszköz?

A papírtáskák mint mozgó hirdetőoszlopok járják a várost nap mint nap. És nem csak a vásárlást követően lehet papírtáskákkal és az oldalukon található marketing üzenetekkel találkozni. Sokan használnak papírtáskát bevásárláshoz, munkába járáshoz vagy csak kiránduláskor belegyűrve a pulcsit és az esőkabátot.

A papírtáska oldalain elhelyezett marketing üzenet pedig teszi a dolgát, informál, felhívja a figyelmet termékre, szolgáltatásra. ha a marketinges jól végezte a dolgát.

Itt meg kell említenünk azt a tényt is, hogy a vevő is igényli vásárláskor a megfelelő csomagolást, a táskát és a táska anyaga, kivitele, grafikája pedig azonnal minősíti az eladót, a kereskedő a kereskedelmi vállalkozást. Egy vacak műanyagtáska használata mérhető és nem pozitív hatást fejt ki a forgalomba.

Papírtáska a jó barát?

A papírtáska, amint rányomtattuk a logónkat, esetleg néhány adatunkat és azt a vásárlóink, partnereink között szétosztottuk, reklámhordozóvá válik. Nem is akármilyenné. Semmit sem kell tennünk, nem kell bért fizetnünk neki, papírtáska csak teszi a dolgát, teljesen ingyen.

környezetkímélő papírtáska marketing

Papírtáska mint környezetvédelmi megoldás?

A mai egyre inkább környezettudatossá váló világunkban nem utolsó szempont, hogy a legtöbb papírtáska újrahasznosított papírból készül, ezért biztosak lehetünk abban, hogy rendelés esetén nem növeljük az Ökológiai lábnyomunkat, védjük a környezetet. A vásárlók és főképp a prémium szegmens egyre inkább környezettudatossá váló vevői esetében ma már szinte kötelező, hogy a környezetvédelmi tudatosságot is beépítsük a vállalkozásunk image-ébe. Erre az egyik legjobb megoldás a papírtáska, abból is az újrahasznosított megoldás.
Sok esetben maga a tény, hogy az adott vállalkozás környezetbarát szemléletű eldönti a vásárló hozzáállását az adott bolt, cég kinálatához, ajánlataihoz. A szemlélet kommunikációjára adott a papírtáska felülete.

Papírtáska mint imázs építő?

Természetesen a csomagolás, jelen esetben a papírtáska - legyen szó szalagfüles, sodrottfüles, vagy zsinórfüles papírtáska megoldásról - komolyan hozzá tud járulni a cég megítéléshez a cég imázsához. Az alapanyag, a papírtáska minősége, a marketing üzenet, a papírtáska feliratozása, fellogózása, a papírtáska nyomtatás minősége pozicionálja a terméket és magát a vállalkozást is. A papírtáska ugyan a marketing egyik eleme csupán, de a termékkel együtt a vásárláskor kerül a vevőhöz és nagyban befolyásolhatja az első élményt.

a papírtáska és vevői elégedettség

Nyers vagy nyomtatott papírtáska?

Remélhetőleg az előzményekből egyértelműen kiderült, hogy üres, marketing üzenet nélküli papírtáskát alkalmazni nagy pazarlás. A megfelelő üzenet, megfelelő elhelyezése a táska felületein, bár nem kell hozzá doktori diploma, de azért igényelhet némi szakértelmet, a marketinges alapismeretek megfelelő használatát. A megfelelően előkészített grafika pedig már könnyen elhelyezhető a kiválasztott papírtáska alapanyagon.

További információra van szüksége a papírtáska nyomatással kapcsolatosan?
Kérjen ajánlatot, vagy keresse kollégáinkat!

papírtáska marketing eszköz

papírtáska

marketing

papírtáska nyomtatás

Leggyakoribb papírtáska típusok

szalagfüles papírtáska

A szalagfüles papírtáska egy kedvező árfekvésű, könnyen nyomtatható, kedvelt táskamegoldás a kereskedelem területén.

 sodrottfüles papírtáska

Egy jó teherbírású, tartós megoldás a sodrottfüles papírtáska. Nagyon erős táskafül és széles mérteválaszték jellemzi.

zsinórfüles papírtáska

A zsinórfüles papírtáskák a táskák választékának talán a legexkluzívabb, képviselői: magas minőség, teherbírás és elegáns megjelenés.

© 2015. Papírtáska Online · Papírtáska készítés · Minden jog fenntartva!