Papírtáskák alkalmazási területei

A papírtáska, főképp a nyomtatott papírtáska mint csomagolás és egyben marketing eszköz a gazdasági élet számos területén jelent meg és futott be "karriert" az elmúlt években Európában és Magyarországon.

 

Üzleti papírtáska megoldások

A papírtáska praktikus, hasznos és trendi megoldás, nem megfizethetlen, környezetbarát és nagyon jól illeszthető az adott vállalkozás marketingstratégiájába. A nyomtatott papírtáska gyorsan legyártható és bármikor utánrendelhető és alapvetően egyszerű eszköz, így elromlani sem igazán tud.

Ugyan logózott, nyomtatott papírtáskát a vállalkozói szféra bármely területén lehetne használni, mégis vannak bizonyos területek, ahol ez a táskamegoldás tradíciókkal bír. A következőkben górcső alá veszünk néhány gazdasági tevékenységet, szolgáltatást, ahol a nyomtatott papírtáskák használatának nagy hagyományai vannak.

Kereskedelem, vásárok, promóció
A kereskedelem területén gyakran kell promóciót, termékkatalógusokat átadni az érdeklődőknek, vevőknek. Különösen igaz ez egy promociós rendezvényen, vagy vásárokon, szakkiállítások estén. A strapabíró papírtáska ideális megoldás a néha egészen felgyülemlő prospektus kupac szállítására, nem beszélve az így minket promózó, folyamatosan mozgó emberekről.

Italos táskák, bor és pezsgő táskák
Év végi céges összejövetel? Ajándék bor a partnernak? A legegyszerűbb és legpraktikusabb csomagolás az italtáska, természetesen feliratozva, logózva.

Papírtáska a kereskedelembenButikok, divatáru kereskedők
Ebben az iparágban nem kell magyarázni a papírtáskák kötelező alkalmazását. A nagy táskák, széles felületei szorgalmasan viszik a butik, a kereskedő jó hírét szerte a világban. Másik oldalról pedig talán a vevő el se vinné ma már, ha nem adna hozzá a kereskedő megfelelő táskát.

Adótanácsadók, ügyvédek
A tanácsadói iparágban gyakran kap az ügyfél nagy kupac papírokat, olvasnivalókat, amiket szintén szállítani kell. A táska alapfunkciója itt a szállítás megkönnyítése, de ha már táska, akkor ne sajnáljuk rá az energiát, lássuk el a kontakt adatokkal!

Ékszerészek, bizsuárusok, órások
Az ékszerek és az órák, de az értékesebb bizsuk is megkövetelik az igényes csomagolást. A csomagolás pedig nem a doboznál végződik, hiszen a terméket a dobozban el kell vinni haza, vagy a parkolóig. Egy szép, ígényes papírtáskával akár a csomagolás időrabló macerája is megspórolható.

Kozmetika, wellnes
A kozmetikai és a wellnes iparágban is számos terméket visz haza a paciens kipróbálásra, vagy használatra. Egy krémet, egy kenőcsöt ízlésesen rejt el egy szépen kivitelezett papírtáska.

Fogorvosok, fogklinikák
Egyre inkább gyakorlat, hogy a fogorvosok valami ajándékkal lepik meg a pácienseket, egy ajánlott fogkefe, egy ajánlott fogkrém, egy szájvíz jobban mutat a klinika logójával ellátott papírtáskában.

Hotelek, éttermek
A hotelek esetében is számos alkalommal kell a vendégnek ajánlatokat, programkatalógusokat, túristatérképet, hidegélelmet, ajándékokat átadni, amit egy esztétikusan elkészített paírtáskában átadva növelhető a vendég megelégedettsége és nem utolsó sorban reklámozható a szálláshely.
A legtöbb étterem esetében lehetőség van a nem elfogyasztott étel elvitelére, amit általában valamely műanyag dobozba csomagolva adnak át távozáskor. Egy megfelelő papírtáskában átnyújtva nő a vendég konfortérzete és egyszerűsödik a cipekedés is.

További információra van szüksége a papírtáska nyomatással kapcsolatosan?
Kérjen ajánlatot, vagy keresse kollégáinkat!

papírtáska alkalmazása

vállalkozás marketing

csomagolás

Leggyakoribb papírtáska típusok

szalagfüles papírtáska

A szalagfüles papírtáska egy kedvező árfekvésű, könnyen nyomtatható, kedvelt táskamegoldás a kereskedelem területén.

 sodrottfüles papírtáska

Egy jó teherbírású, tartós megoldás a sodrottfüles papírtáska. Nagyon erős táskafül és széles mérteválaszték jellemzi.

zsinórfüles papírtáska

A zsinórfüles papírtáskák a táskák választékának talán a legexkluzívabb, képviselői: magas minőség, teherbírás és elegáns megjelenés.

© 2015. Papírtáska Online · Papírtáska készítés · Minden jog fenntartva!